Aksaray’da Hafif Ticari Araç ile Bisiklet Çarpıştı

Aksaray’da Hafif Ticari Araç ile Bisiklet Çarpıştı

Aksaray'da hafif ticari araç ile bisikletin çarpışması sonucu 12 yaşındaki bisiklet sürücüsü yaralandı.

Aksaray'da hafif ticari araç ile bisikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bisiklet sürücüsü çocuk yaralandı.

Aksaray'ın Yunus Emre Mahallesi 7065 Sokak'ta meydana gelen trafik kazasında, bisikletiyle seyreden 12 yaşındaki R.E.Ö., kavşakta Ç.E. (27) yönetimindeki 68 ACE 872 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle yere düşerek yaralanan bisiklet sürücüsü, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı.

Yaralı çocuk, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Aksaray’da Hafif Ticari Araç İle Bisiklet Çarpıştı: 1 Yaralı

Aksaray’da Hafif Ticari Araç İle Bisiklet Çarpıştı: 1 Yaralı

İlgili Haberler

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber