Aksaray'da Motosiklet Üzerinde Tehlikeye Ceza

Aksaray'da Motosiklet Üzerinde Tehlikeye Ceza

Aksaray'da, motosiklet üzerinde televizyon taşıyan iki kişi, tehlikeli yolculukları nedeniyle 1.500 TL para cezasına çarptırıldı.

Aksaray'da iki kişinin büyük ekran bir televizyonu motosiklet üzerinde taşıdığı tehlikeli yolculuk, bir başka sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. 68 ADY 763 plakalı motosiklete binen iki kişi, televizyonu bir battaniyeye sararak taşıdı. Motosikletin sürücüsü aracı kullanırken, arkasında oturan kişi televizyonu kucağında tuttu. Bu sıradışı ve riskli yöntemle yapılan yolculuk, kilometrelerce devam etti. En ufak bir engebede düşme tehlikesi bulunan iki kişi, canlarını hiçe sayarak trafikte ilerledi.

Görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri harekete geçti ve motosiklet sürücüsüne 1.500 TL para cezası uyguladı.

Motosiklette Televizyon Taşıyarak Tehlikeli Yolculuk

Motosiklette Televizyon Taşıyarak Tehlikeli Yolculuk

İlgili Haberler

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber