Aksaray'da Kargo ile Gönderilen Kaçak Parfümler Ele Geçirildi

Aksaray'da Kargo ile Gönderilen Kaçak Parfümler Ele Geçirildi

Aksaray'da kargo ile gönderilen 220 adet kaçak parfüm, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla ele geçirilirken, kargonun alıcısı olan B.Ç. gözaltına alındı.

Aksaray'da jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, İstanbul'dan kargo ile gönderilen 220 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirildi. Kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar sonucu, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, İstanbul'dan Aksaray'a kargo yoluyla kaçak parfüm sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde başlatılan operasyon kapsamında, şüpheli kargo ve alıcısı takibe alındı.

Takip sonucunda, kargo kamyonetinin Aksaray'a ulaşmasıyla birlikte operasyon gerçekleştirildi. Aksaray merkezde düzenlenen baskında, piyasa değeri 1 milyon 100 bin lira olan 220 adet kaçak parfüme el konuldu. Kargo alıcısı B.Ç., kargo şirketinde jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber