Aksaray'da Kaçak Ürün Operasyonu

Aksaray'da Kaçak Ürün Operasyonu

Aksaray'da jandarma ekipleri, kaçak ürün satışı yapılan bir iş yeri ve ikamete düzenlediği operasyonda toplam 430 bin lira değerinde çeşitli kaçak ürünler ele geçirdi ve B.Ç. isimli şahsı gözaltına aldı.

Aksaray merkezde bir iş yeri ve ikamete düzenlenen kaçakçılık operasyonunda, jandarma ekipleri toplam piyasa değeri 430 bin lira olan çeşitli gümrük kaçağı ürünler ele geçirdi. İl Jandarma Komutanlığı'nın yürüttüğü çalışmalar kapsamında, bir şahsın iş yerinde ve ikametinde kaçak ürün sattığı bilgisine ulaşıldı. Bu bilgi doğrultusunda, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde B.Ç. isimli şahsın adreslerine operasyon düzenlendi.

Operasyon sonucunda, B.Ç. yakalanarak gözaltına alınırken, iş yeri ve evde yapılan aramalarda 7 cep telefonu, 15 şarj cihazı ve kablosu, 14 güneş gözlüğü, 14 kadın kol çantası, 4 mini şarjlı süpürge, 3 kulaklık, 1 kuru sıkı tabanca ve 19 tabanca fişeği ele geçirildi. Kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber