Niğde Valiliği’nden Hava Sıcaklıklarının Düşüşü İçin Uyarı

Niğde Valiliği’nden Hava Sıcaklıklarının Düşüşü İçin Uyarı

Niğde Valiliği, hava sıcaklıklarının Pazartesi günü itibarıyla 10-12 derece düşeceğini duyurarak vatandaşları olası olumsuz hava koşullarına karşı uyardı.

Niğde Valiliği, önümüzdeki günlerde bölgeyi etkisi altına alacak serin ve yağışlı hava dalgası hakkında vatandaşlara meteorolojik uyarı yaptı. Valilikten yapılan açıklamada, Pazartesi (30.09.2024) itibarıyla hava sıcaklıklarının 10-12 derece düşeceği ve Niğde, Konya, Karaman, Aksaray gibi bölgelerde etkili olacağı belirtildi.

Valilik, 01-03 Ekim tarihleri arasında Niğde’de beklenen en yüksek hava sıcaklıklarının 18-22 derece arasında olacağını ifade ederek, olası olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli olmalarını istedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Niğde Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber