Rektör Uslu'dan Yeni Eğitim Yılı Mesajı

Rektör Uslu'dan Yeni Eğitim Yılı Mesajı

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı başlangıcı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, yeni akademik yılın üniversite ve ülke için hayırlı olmasını diledi. Uslu, mesajında 30 Eylül Pazartesi günü itibarıyla ders başı yapılacağını belirterek, üniversitenin son yıllarda kaydettiği başarılara vurgu yaptı.

Rektör Uslu, üniversitenin bu yıl da yüzde 100'ün üzerinde doluluk oranına ulaştığını ve en çok tercih edilen üniversiteler arasında ilk sıralarda yer aldığını ifade etti. Uslu, "Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da kontenjanlarımız tamamen doldu. Hem mevcut öğrencilerimizi hem de aramıza yeni katılan öğrencilerimizi ağırlamanın heyecanı ve gururunu yaşıyoruz" dedi.

Yaklaşık 30 bin öğrenci ve 2 binin üzerindeki personeliyle sürekli gelişen ve büyüyen Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi'nin, 30 yılı aşkın geçmişi ve güçlü kurumsal yapısıyla daha iyi noktalara ulaşmayı hedeflediğini söyleyen Rektör Uslu, "Anadolu'nun Yükseköğretim ve Bilimde Parlayan Yıldızı" mottosuyla geçen yıl önemli akademik ve bilimsel başarılar elde ettiklerini dile getirdi. Üniversitenin uluslararası düzeyde prestijli sıralama kuruluşlarının listelerinde yer aldığını da belirten Uslu, "Bu başarımızı yeni dönemde daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyorum" dedi.

Rektör Uslu, üniversite olarak bilim, ar-ge, kültür, sanat ve spor alanlarında adından söz ettiren bir kurum olduklarını vurguladı ve bu yükselişin tüm birimlerdeki birlik ve beraberlik ruhuyla sürdürüleceğini belirtti. "Her ne şartta olursa olsun işimizi en iyi şekilde yapma gayreti içinde olacağız" diyen Uslu, Atatürk'ün "Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır" sözünden ilham aldıklarını ifade etti.

2024-2025 eğitim-öğretim yılının ülkeye ve üniversiteye hayırlı olmasını dileyen Rektör Uslu, öğrenciler, akademisyenler ve tüm üniversite çalışanlarına başarılarla dolu bir yıl temennisinde bulundu.

İlgili Haberler

Kaynak:Niğde Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber