Tarsus'ta Trafik Kazası: Kontrolden Çıkan Araç Yan Yattı

Tarsus'ta Trafik Kazası: Kontrolden Çıkan Araç Yan Yattı

Mersin'in Tarsus ilçesinde kontrolden çıkan aracın yan yattığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde, kontrolden çıkan bir aracın yan yattığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza, ilçeye bağlı Avadan Mahallesi TEM Otoyolu'nda meydana geldi.

Kaza Detayları ve Yaralıların Durumu
Adana gişelerinden Tarsus istikametine doğru ilerleyen S.Ö. (76) yönetimindeki 34 RC 8838 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak bariyerleri aştı ve meyve bahçesine doğru savrularak yan yattı. Araçta sıkışan sürücü S.Ö. ve yanında bulunan M.Ö. (69) isimli kadın, olay yerine gelen Mersin Büyükşehir ve Adana İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı ve sağlık ekiplerine teslim edildi.

Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazanın neden meydana geldiğiyle ilgili soruşturma devam ediyor.

Tarsus’ta Kontrolden Çıkan Araç Yan Yattı: 2 Yaralı

Tarsus’ta Kontrolden Çıkan Araç Yan Yattı: 2 Yaralı

İlgili Haberler

Kaynak:Mersin Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber