Mersin'de Kent Orkestrası'ndan 90'lar Türkçe Pop Nostaljisi

Mersin'de Kent Orkestrası'ndan 90'lar Türkçe Pop Nostaljisi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, 90'lı yılların unutulmaz Türkçe pop şarkılarını Mezitli Kültür Merkezi'nde düzenlediği konserde müzikseverlerle buluşturdu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, Mezitli Kültür Merkezi'nde düzenlediği "90'lar Türkçe Pop Konseri" ile müzikseverlere nostalji dolu bir akşam yaşattı. Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim Görevlisi Dr. Duygu Deniz Demirel'in şefliğini üstlendiği konserde, 90'lı yıllara damga vuran pop şarkılar orkestra tarafından yeniden aranje edilerek sahnelendi.

Nostalji rüzgarının estiği konserde, Türk halkının unutamadığı efsane şarkılar seslendirildi. Salonu dolduran izleyiciler, orkestraya alkışlarla eşlik ederek şarkıları hep bir ağızdan söyledi. Kent Orkestrası Sorumlusu Ali Özgen Erkoç, konserin oldukça eğlenceli geçtiğini belirterek, "90'lı yılların unutulmaz şarkılarını hep birlikte seslendirdik, harika bir akşam oldu" dedi.

Konserin parça düzenlemelerini yapan Dr. Duygu Deniz Demirel, enerjinin çok yüksek olduğu bir konser olduğunu vurgulayarak, "Müzisyenlerimizin yeteneği ve salonun coşkusuyla çok güzel bir konser ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.

"Biz zaten 90'lar çocuğuyduk, eskiye gittik"

Konseri izleyen Nilgün Deniz, etkinliği çok güzel bulduğunu dile getirerek, "Çok nostaljikti. Bizi eskilere götürdü ve çok mutlu olduk" dedi.

Müzikseverlerden Öner Özpolat da duygularını, "Biz zaten 90'lar çocuğuyduk, eskiye gittik. Nostalji oldu. Bizim için çok iyi oldu. Bütün şarkılara eşlik ettik. İlk defa böyle bir etkinliğe katılıyorum, çok beğendim" şeklinde açıkladı.

Etkinliğe eşiyle birlikte katılan Sabriye İpek ise özledikleri şarkıları konser sayesinde yeniden dinleme imkanı bulduklarını kaydetti.

Kent Orkestrası, 90’ların Unutulmaz Parçalarını Müzikseverlerle Buluşturdu

Kent Orkestrası, 90’ların Unutulmaz Parçalarını Müzikseverlerle Buluşturdu

İlgili Haberler

Kaynak:Mersin Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber