Tarsus'ta Sulama Kanalına Düşen İnek İtfaiye Tarafından Kurtarıldı

Tarsus'ta Sulama Kanalına Düşen İnek İtfaiye Tarafından Kurtarıldı

Mersin'in Tarsus ilçesinde sulama kanalına düşen bir inek, Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından başarılı bir şekilde kurtarıldı.

Mersin’in Tarsus ilçesi Mahmutağa Mahallesi’nde Hasan D. adlı çiftçiye ait bir inek, sulama kanalına düştü. İneğin kendi başına çıkamaması üzerine köylüler yardım etmeye çalıştı. Boynuna ve ayaklarına ip bağlanarak traktörle çekilmek istenen inek, köylülerin tüm çabalarına rağmen sudan çıkarılamadı.

Köylüler, ineği kurtaramayınca Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinden yardım talep etti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hızlı bir şekilde ineği kanaldan kurtararak sahibine teslim etti. İnek, sağlık durumu kontrol edildikten sonra sahibine geri verildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Mersin Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber