Tarsus’ta Narin Güran’ın İsmi Yeni Parkta Ölümsüzleştirildi

Tarsus’ta Narin Güran’ın İsmi Yeni Parkta Ölümsüzleştirildi

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ismi, Mersin’in Tarsus ilçesindeki yeni bir parka verildi.

Mersin’in Tarsus ilçesinde Yeşil Mahallesi’nde yapımı tamamlanan parka, Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ismi verildi. Tarsus Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda alınan bu kararla, Narin’in ismi Tarsus’ta ölümsüzleştirildi. Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, bu üzücü olay karşısında duyduğu derin üzüntüyü ifade ederek, "Narin’in ismi bu parkta ölümsüzleşecek. İnşallah bir daha böyle acılar yaşamayız," dedi.

Toplantıda, belediyenin 5 yıllık planını açıklayan Başkan Boltaç, "Tarsus’un ihtiyaçlarını zamanında karşılayacağız ve seçim yatırımı yapmayacağız. Tüm çalışmalarımız Tarsus halkı için," ifadelerini kullandı. Ayrıca, Adıyaman Yaylakonak ve Gölbaşı belediyeleriyle kardeş şehir ilişkisi kurulması kararı da oy birliğiyle kabul edildi.

Kleopatra Bisiklet Festivali’ne Davet
Meclis toplantısında Başkan Boltaç, vatandaşları 4-5-6 Ekim tarihlerinde düzenlenecek 3. Kleopatra Bisiklet Festivali’ne davet etti. Türkiye’nin dört bir yanından 225 bisikletçinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan festivalde, katılımcılar Tarsus’un tarihi ve turistik güzelliklerini keşfederken, bisiklet kullanımına yönelik farkındalık oluşturulacak.

 

Narin’in İsmi Tarsus’taki Bir Parkta Yaşayacak

Narin’in İsmi Tarsus’taki Bir Parkta Yaşayacak

Narin’in İsmi Tarsus’taki Bir Parkta Yaşayacak

İlgili Haberler

Kaynak:Mersin Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber