Karaman'da Sağlık Yatırımları

Karaman'da Sağlık Yatırımları

Kazancı Beldesi'nde Yeni Aile Sağlığı Merkezi ve Acil Sağlık İstasyonu Hizmete Açıldı

Karaman'ın Kazancı Beldesi'nde, Aile Sağlığı Merkezi ve Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yeni binasında faaliyete geçti.

2022 yılında yenileme çalışmaları kapsamında yatırım programına alınan proje, geçtiğimiz ay tamamlanarak bölge halkına hizmet sunmaya başladı. Karaman İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mehmet Serkan Yurdakul, tesisin Kazancı Beldesi ve civar köylere birinci basamak sağlık hizmeti vereceğini belirtti.

Yurdakul, yaptığı açıklamada, "2022 ve 2023 yılı yatırım programları kapsamında ilimizde çeşitli sağlık tesislerini hizmete aldık. Merkez 10 Nolu Aile Sağlığı Merkezi, Güneyyurt Aile Sağlığı Merkezi ve Kazancı Aile Sağlığı Merkezi'ni halkımızın hizmetine sunduk. Ayrıca, Hürriyet Mahallesi'nde ve Akçaşehir'de yapım aşamasında olan yeni sağlık merkezlerimiz de yıl içinde açılacak. Bu sağlık yatırımlarının ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

karamansaglik5.jpg

karamansaglik6.jpg

karamansaglik4.jpg

karamansaglik2.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber