Karaman'da Alkol İle Başlayan Gece Cinayet İle Bitti

Karaman'ın Alacasuluk Mahallesi'nde, apartman komşusu ile tartışmaya giren U.K. (49), tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Murat Kocadaş'ı (68) bıçaklayarak öldürdü.

Karaman'ın Alacasuluk Mahallesi'nde, gece saat 00.30 sıralarında bir apartmanda çıkan kavgada kan döküldü. 3 katlı Mesut Apartmanı'nın son katında oturan U.K. (49) ile alt kat komşusu Murat Kocadaş (68) arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü ve U.K., eline geçirdiği bıçakla Kocadaş’ı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Ağır yaralanan Murat Kocadaş, kanlar içinde apartman koridoruna yığıldı.

U.K. ise olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak komşusunu bıçakladığını söyledi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Murat Kocadaş’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından Kocadaş’ın cenazesi otopsi için Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Aşırı derecede alkollü olduğu öğrenilen U.K., polis tarafından gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

aw294730-01.jpg

aw294730-02.jpg

aw294730-03.jpg

aw294730-04.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber