Karaman'da Gençler Silahı Nasıl Buluyor!

Karaman'da alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada B.Ç. (24) sağ bacağından vurularak yaralandı

Karaman'ın Külhan Mahallesi Yeni Minare Caddesi üzerinde, akşam saatlerinde alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

İddiaya göre, aralarında anlaşmazlık bulunan M.Ç. (25) ile B.Ç. (24) arasında başlayan tartışma sırasında M.Ç., yanında bulundurduğu silahla B.Ç.'ye ateş etti. B.Ç. sağ bacağına isabet eden kurşunla yaralanırken, M.Ç. olay yerinden kaçtı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı B.Ç., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri alarak incelemeler yaptı. M.Ç., olaydan kısa süre sonra polis ekipleri tarafından suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Karaman'ın Külhan Mahallesi'nde alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavga sonrası Karaman Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hızla olay yerine intikal ederek geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Kısa sürede yakalanan M.Ç.'nin gözaltına alınmasıyla, Karaman asayiş birimleri bölgede güvenliği sağladı ve olayla ilgili detaylı incelemeler devam ediyor.

Karaman’da Silahlı Kavga: 1 Yaralı

Karaman’da Silahlı Kavga: 1 Yaralı

Karaman’da Silahlı Kavga: 1 Yaralı

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber