Karaman Bisiklet Takımı 4 Madalya Kazandı

Karaman Bisiklet Takımı 4 Madalya Kazandı

Karaman Bisiklet Takımı Rize’deki Uluslararası MTB Cup Yarışları’nda 4 Madalya Kazandı

Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Rize’nin Güneysu ilçesinde gerçekleştirilen Uluslararası Rize MTB Cup Dağ Bisikleti Yarışları, Karaman bisiklet takımının büyük başarısıyla sonuçlandı. Antrenörler Hasan Duman ve Emre Öner eşliğinde yarışmalara katılan Karaman ekibi, U12 ve U15 yaş kategorilerinde toplamda 4 madalya kazandı.

U15 erkekler kategorisinde yarışan Veli Sarı, altın madalya alarak zirveye çıkarken, aynı kategoride Fahrettin Yücetaş gümüş madalyanın sahibi oldu. U12 erkekler kategorisinde mücadele eden Bedirhan Özbek gümüş, Eymen Ege Kaya ise bronz madalya kazandı.

Karaman bisiklet takımının gösterdiği bu üstün performans, antrenörler ve takım yönetimi tarafından sevinçle karşılandı. Antrenörler, sporcuların disiplinli çalışmaları ve azimleri sayesinde bu sonuçları elde ettiklerini belirtti.

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, takımın bu yıl yedinci dağ bisikleti yarışını başarıyla tamamladığını vurgulayarak, "Bu başarılar, sporcularımızın azmi ve sıkı antrenman programlarının bir sonucudur. Madalyalar kazanmakla kalmayıp, daha büyük hedefler için önemli bir deneyim kazandılar" dedi.

karamanbisiklet.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber