Cumhuriyetin 101. Yılı İçin 101 Dağcı Aladağlar Zirvesi’ne Çıkacak

Cumhuriyetin 101. Yılı İçin 101 Dağcı Aladağlar Zirvesi’ne Çıkacak

Cumhuriyetin 101. yılı etkinlikleri kapsamında, 101 lisanslı dağcı Aladağlar Emler Zirvesi’ne tırmanacak

Cumhuriyetin 101. yılı etkinlikleri kapsamında, 101 lisanslı dağcı Aladağlar Emler Zirvesi’ne tırmanacak. Niğde Valiliği ve Niğde Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenecek bu etkinliğe ulusal ve uluslararası sporcular katılacak. Katılmak isteyen lisanslı sporcular, 18 Ekim 2024 Cuma günü saat 18:00’e kadar kayıt yaptırabilecekler.

Etkinlik öncesinde sağlık şartları ve organizasyon ekibinin aldığı önlemler hakkında bilgilendirme yapılacak. Katılımcıların, etkinlik öncesinde ek sağlık kontrollerine tabi tutulabileceği belirtildi. Dağcılar, gerekli malzemeleri kendileri temin edecekler. Etkinlik, 26 Ekim 2024 Cumartesi günü başlayacak ve 27 Ekim 2024 Pazar günü sona erecek.

Niğde Valiliği’nin yayınladığı genel emre uygun olarak gerçekleştirilecek etkinlikte, katılımcılara EBS, sosyal medya profilleri ve basın bültenleri aracılığıyla talimatlar iletilecek. Katılımcılar, lisanslarını, kimlik kartlarını ve nüfus cüzdanlarını ibraz etmek zorunda olacaklar. Lisanslar, 2024 yılı için geçerli olacak. Katılımcılar, organizatörlerin belirttiği özel şartları kabul etmiş sayılacaklar.

Program kapsamında, 26 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 11:30’da Valilik Binası önünde toplanacak olan katılımcılar, saat 12:00’de Cumhuriyet Meydanı’ndaki bayrak törenine katılacaklar. Saat 12:15’te Aladağlar’a hareket edecek olan dağcılar, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kamp Eğitim Merkezi’nde öğle yemeği yedikten sonra Sokulupınar Kamp Alanı’na hareket edecekler. 27 Ekim 2024 Pazar günü saat 04:00’te ise zirveye tırmanış başlayacak.

101 Dağcı Aladağlar’da Zirve Yapacak

101 Dağcı Aladağlar’da Zirve Yapacak

İlgili Haberler

Kaynak:Niğde Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber