Niğde'de TYP Kapsamında Okullara 200 Personel Alımı Yapılacak

Niğde'de TYP Kapsamında Okullara 200 Personel Alımı Yapılacak

İŞKUR, Niğde'deki il ve ilçe okullarında Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında 200 personel alımı yapılacağını duyurdu.

Niğde İŞKUR, Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda görevlendirilmek üzere toplam 200 personel alımı yapılacağını açıkladı. İŞKUR tarafından yapılan açıklamaya göre, Niğde il merkezi ve ilçelerde bulunan okullara yapılacak personel alımları, Milli Eğitim Müdürlükleri aracılığıyla gerçekleştirilecek.

Açıklamada, Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 116, Ulukışla'ya 8, Çiftlik'e 20, Çamardı'ya 8, Bor'a 40 ve Altunhisar'a 8 personel kontenjanı ayrıldığı belirtildi. Programın süresi 5 ay 25 gün olarak planlanmış olup, başvurular İŞKUR e-şube, e-Devlet ve ALO 170 hattı üzerinden yapılabiliyor. Başvurular 26 Eylül'de sona erecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Niğde Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber