Niğde, Öğrenciler İçin Sosyal ve Huzurlu Bir Şehir

Niğde, Öğrenciler İçin Sosyal ve Huzurlu Bir Şehir

Niğde, Üniversite Öğrencilerine Huzurlu ve Sosyal Bir Eğitim Ortamı Sunmaya Hazır

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 2024-2025 akademik yılı öncesinde yaptığı açıklamada, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi'ni tercih eden öğrencilerin huzurlu bir eğitim dönemi geçirebilmeleri için belediye olarak tüm imkanları seferber edeceklerini belirtti. Özdemir, üniversiteye gelen öğrencilerin sosyal ve kültürel etkinliklerle dolu, misafirperver bir şehirde yabancılık çekmeyeceklerini vurguladı.

Özdemir, Niğde'nin sahip olduğu sosyal ve kültürel altyapı sayesinde öğrenciler için ideal bir şehir olduğunu ifade ederek, kütüphaneler, spor tesisleri ve düzenlenen etkinliklerle öğrencilerin boş vakitlerini dolu dolu geçirebileceklerini söyledi. Ayrıca, şehirde yurt sorunu yaşanmadığını ve öğrencilerin büyük bir kısmının barınma ihtiyaçlarının karşılandığını da sözlerine ekledi. Belediye olarak öğrencilerin sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılabilmeleri için sürekli yatırımlar yaptıklarını belirtti.

Niğde'nin öğrencilere huzurlu bir yaşam sunduğunu ve misafirperverliğiyle öne çıkan bir şehir olduğunu vurgulayan Özdemir, yeni akademik yılın başarılı geçmesi için çalışmalarının devam

"Öğrencilerimiz En Ufak Bir Sıkıntıda Bize Ulaşabilirler"

Üniversite eğitimi için Niğde'yi tercih eden öğrencilere teşekkür eden Belediye Başkanı Emrah Özdemir, "Burada eğitim alacak öğrencilerimiz, en ufak bir sıkıntıları olursa da bizlere çok rahatlıkla ulaşabilirler. Elimizden ne geliyorsa ne gerekiyorsa onların yanlarında olacağız. Onların hepsi bizim çocuklarımız, bizim kardeşlerimiz. Onları inşallah en iyi şekilde hayata hazırlamak adına bizim de üzerimize ne düşüyorsa onu gerçekleştireceğiz. " ifadelerini kullandı.

Niğde Belediyesi, Üniversitelilerin Yanında

Niğde Belediyesi, Üniversitelilerin Yanında

Niğde Belediyesi, Üniversitelilerin Yanında

Niğde Belediyesi, Üniversitelilerin Yanında

İlgili Haberler

Kaynak:Niğde Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum