Konya'da Kamyonet Devrildi

Konya'da Kamyonet Devrildi

Konya'nın Beyşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, devrilen kamyonette bulunan yabancı uyruklu 5 kişi yaralandı.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir-Antalya karayolunun 5. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. M.U. (28) yönetimindeki 42 BLN 20 plakalı Iveco marka kamyonet, Beyşehir istikametine doğru seyir halindeyken Kaymakam Virajı mevkiinde kontrolden çıkarak devrildi ve bariyerler yanında yan yattı.

Kaza sırasında, aracın ön camının kırılmasıyla dışarıya savrulan sürücü M.U. ve araçta bulunan Suriye uyruklu M.H.E.H., M.E.A., M.B. ve M.E.M. isimli yolcular yaralandı. Olayın ardından ihbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Konya’da Kamyonet Devrildi: 5 Yaralı

Konya’da Kamyonet Devrildi: 5 Yaralı

Konya’da Kamyonet Devrildi: 5 Yaralı

Konya’da Kamyonet Devrildi: 5 Yaralı

İlgili Haberler

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber