Konya'da Hırsız Yakayı Ele Verdi

Konya'da Hırsız Yakayı Ele Verdi

Konya'da 1 Milyon Liralık İnşaat Malzemesi ve Toz Şeker Hırsızlığı Yapan Şahıs Yakalandı

Konya'nın Karatay ilçesinde 8 ay boyunca çeşitli adreslerden inşaat malzemesi ve marketlerden toz şeker çalan kişi, polis ekiplerinin başarılı çalışmaları sonucu yakalandı. Edinilen bilgilere göre, Ocak ayından itibaren ilçe genelinde benzer hırsızlık şikayetleri üzerine Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda, 11 farklı adresten yaklaşık 1 milyon lira değerinde inşaat malzemesi ve marketlerden toz şeker çaldığı belirlenen şüphelinin, 28 yaşındaki H.S.Ö. olduğu tespit edildi. Daha önce de 5 ayrı suç kaydı bulunan H.S.Ö., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin evinde yapılan aramada 24 adet 5 kilogramlık toz şeker paketleri bulundu. H.S.Ö.’nün, çaldığı toz şekerlerin bir kısmını pazarda sattığı, inşaat malzemelerini ise iş karşılığında verdiği öğrenildi.

H.S.Ö.’nün verdiği ifadeler doğrultusunda, çalınan inşaat malzemelerinin bir kısmını satın alan ve 4 ayrı suç kaydı bulunan Z.Ö. de yakalanarak "Suç eşyası satın almak" suçundan işlem yapılmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber