Karaman’da "Kuşaktan Kuşağa Öğrenme" Projesi

Karaman’da "Kuşaktan Kuşağa Öğrenme" Projesi

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Kuşaktan Kuşağa Öğrenme" projesi kapsamında, huzurevi sakinleri, gençlik merkezi gönüllü gençleri ve TOKİ Ortaokulu öğrencileri bir araya gelerek kuş evleri hazırladı ve ağaçlara astı.

Karaman’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından organize edilen "Kuşaktan Kuşağa Öğrenme" projesi, gençleri ve huzurevi sakinlerini bir araya getirerek anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Gençlik merkezi gönüllü gençleri, TOKİ Ortaokulu öğrencileri ve huzurevi sakinleri, birlikte hazırladıkları kuş evlerini ağaçlara astılar.

Etkinlikte gençler ve yaşlılar doğa sevgisini paylaşırken, kuşlar için güvenli bir yuva sağladılar. Huzurevi sakinleri, gençlerle bir araya gelerek bu etkinliğe katılmanın kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, "Kuşlara yuva yapmak ve doğa sevgisini gençlerle paylaşmak harika bir deneyimdi," dedi.

Gençler ise, huzurevi sakinleriyle birlikte böyle bir etkinliğe katılmanın onlara farklı bir bakış açısı kazandırdığını ve büyüklerinin tecrübelerinden çok şey öğrendiklerini dile getirdi.

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, yaptığı açıklamada, "Bu projeyle hem doğaya katkı sağlıyoruz hem de kuşaklar arasında bilgi ve sevgi aktarımı gerçekleştiriyoruz. Gençlerimizin büyüklerimizden öğreneceği çok şey var. Aynı zamanda doğa bilincini de bu tür etkinliklerle güçlendiriyoruz," dedi.

Karaman’da Kuş Evleri Ağaçlara Yerleştirildi

Karaman’da Kuş Evleri Ağaçlara Yerleştirildi

Karaman’da Kuş Evleri Ağaçlara Yerleştirildi

Karaman’da Kuş Evleri Ağaçlara Yerleştirildi

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber