Müslüme Yağal’ın Karaman’daki Mezar Taşı Yenilendi

Müslüme Yağal’ın Karaman’daki Mezar Taşı Yenilendi

Mersin’in Gülnar ilçesinde kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan ve Karaman’da defnedilen 3 yaşındaki Müslüme Yağal’ın mezarındaki hasar onarıldı.

Mersin’in Gülnar ilçesinde kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan 3 yaşındaki Müslüme Yağal’ın, Karaman’daki Kazalpa Mezarlığı’nda bulunan mezarı onarıldı. Çeltek Mahallesi'ndeki mezarlığı ziyaret eden vatandaşlar, mezarın ayak tarafındaki taşların kırıldığını fark ederek durumu polis ve Karaman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğüne bildirdi.

Polis ekiplerinin yaptığı incelemelerde, mezara yönelik bir saldırı olmadığı, taşların yapısal nedenlerle zarar gördüğü belirlendi. Bunun üzerine Karaman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, Müslüme’nin mezar taşlarını yenileyerek üzerine çiçek dikti.

Mezarın onarımını gerçekleştiren mermer ustası Mükremin Sağkaya, "Rüzgarların etkisiyle mezarın bağlantıları açılmış ve yapıştırıcılar gevremiş. Kırılma izine rastlanmadı, bağlantılar gevşediği için mezar bozulmuş. Yeniden onardık," dedi.

Müslüme’nin Mezar Taşları Yenilendi

Müslüme’nin Mezar Taşları Yenilendi

Müslüme’nin Mezar Taşları Yenilendi

Müslüme’nin Mezar Taşları Yenilendi

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber