Karaman'da Dünya Yaşlılar Günü'nde Huzurevi Ziyareti

Karaman'da Dünya Yaşlılar Günü'nde Huzurevi Ziyareti

Karaman Valisi Mehmet Fatih Çiçekli, Dünya Yaşlılar Günü kapsamında Dursun Fakih Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Karaman Valisi Mehmet Fatih Çiçekli, Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Dursun Fakih Huzurevi'ni ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Ziyarette, Vali Çiçekli'ye eşi Esengül Korkmaz Çiçekli ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Seval Yılmaz da eşlik etti.

Vali Çiçekli, huzurevi sakinleriyle samimi bir sohbet gerçekleştirerek onların talep ve isteklerini dinledi. Konuşmasında, büyüklerin toplumun en değerli hazineleri olduğunu belirten Çiçekli, "Tecrübe ve bilgelikleriyle yolumuza ışık tutan, sevgileri ve öğütleriyle hayatımızı zenginleştiren ulu çınarlarımızın Dünya Yaşlılar Günü'nü kutluyor, kendilerine sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum," dedi.

Ziyaretin ardından Vali Çiçekli, huzurevinin bahçesinde yapımı tamamlanan bocce sahasında da incelemelerde bulundu ve sahayla ilgili yetkililerden bilgi aldı. 

Vali Çiçekli: “onlar Bizim Başımızın Tacıdır”

Vali Çiçekli: “onlar Bizim Başımızın Tacıdır”

Vali Çiçekli: “onlar Bizim Başımızın Tacıdır”

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber