Karaman'da Bir Üzücü Haberde Ermenek'ten

Karaman'da Bir Üzücü Haberde Ermenek'ten

Karaman'ın Ermenek ilçesinde, baraj gölüne yüzmek için giren 17 yaşındaki Muhammet Ali Birer, bir anda gözden kayboldu ve boğularak hayatını kaybetti.

Karaman’ın Ermenek ilçesine bağlı Evsin köyü sınırlarında bulunan Gezende Barajı'nda 17 yaşındaki Muhammet Ali Birer, yüzmek için girdiği baraj gölünde boğularak hayatını kaybetti.

Karaman’da Baraj Gölüne Giren 17 Yaşındaki Genç Boğuldu Olay, gencin balık tutmak için gittiği baraj gölünde yüzmek amacıyla suya girmesiyle yaşandı. Birer'in suda kaybolduğunu gören çevredeki kişiler durumu hemen 112 Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Karaman’da Baraj Gölüne Giren 17 Yaşındaki Genç Boğuldu

Olay yerine gelen sağlık, AFAD ve jandarma ekiplerinin arama çalışmaları sonuçsuz kalınca, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği’ne bağlı dalgıç polisler devreye girdi.

Karaman’da Baraj Gölüne Giren 17 Yaşındaki Genç Boğuldu Dalgıç ekipleri kısa süre içinde Muhammet Ali Birer’in cansız bedenine ulaşıp kıyıya çıkardı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Birer’in bedeni otopsi için Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Karaman’da Baraj Gölüne Giren 17 Yaşındaki Genç Boğuldu

Karaman’da Baraj Gölüne Giren 17 Yaşındaki Genç Boğuldu

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber