Tarsus'ta Anneler ve Çocuklar Tasarım Etkinliğinde Buluştu

Tarsus'ta Anneler ve Çocuklar Tasarım Etkinliğinde Buluştu

Tarsus Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte anneler ve çocuklar, sabundan üzüm salkımı yaparak keyifli vakit geçirdi. Belediye Başkanı Ali Boltaç, aile bağlarını güçlendirmeyi ve çocukların hayal gücünü desteklemeyi amaçladıklarını belirtti.

Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte anneler ve çocuklar birlikte tasarım yaptı.

Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı Güner Yüksek Kadın Yaşam Destek ve Dayanışma Merkezi'nde yapılan anne-çocuk etkinliği ilgi gördü. Anneler ve çocukları etkinlikte sabundan üzüm salkımı yaptılar. Etkinliğin keyfini çocuklar yaşarken, anneler bunun gibi etkinliklerin devamının gelmesini istedi.

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, "Bu tür etkinliklerle hem aile bağlarını güçlendiriyor, hem de çocuklarımızın hayal gücünün gelişmesini destekliyoruz. Katılım gösteren tüm anne ve çocuklarımıza teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Tarsus’ta Anne Ve Çocuklar Tasarım Yaptı

Tarsus’ta Anne Ve Çocuklar Tasarım Yaptı

İlgili Haberler

Kaynak:Mersin Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber