Mersin'de Jandarmadan Büyük Operasyon: 475 Şahıs Yakalandı

Mersin'de Jandarmadan Büyük Operasyon: 475 Şahıs Yakalandı

Mersin'de jandarma ekipleri, son bir haftada çeşitli suçlardan aranan 475 kişiyi yakalayarak adli mercilere teslim etti. Yakalananlar arasında kasten öldürme ve uyuşturucu suçlarından uzun süreli hapis cezası bulunanlar da var.

Mersin'de jandarma ekiplerince yapılan çalışmalarda, son 1 hafta içerisinde çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan 475 şahıs yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, haklarında çeşitli suçlardan yakalama kararı olan ve kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalarda, son 1 hafta içerisinde 475 şahıs yakalanarak ilgili mercilere teslim edildi.

Yakalanan şahıslar arasında kasten öldürme suçundan 25 yıl, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticari yapma suçundan 16 yıl ve hırsızlık suçundan 24 yıl hapis cezası ile aranan 3 şahsın da bulunduğu bildirildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Mersin Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber