Siyer-i Nebi Yarışması İçin Kayıtlar Başladı

Siyer-i Nebi Yarışması İçin Kayıtlar Başladı

Anadolu Gençlik Derneği tarafından düzenlenen Siyer-i Nebi Yarışması'na kayıtlar başladı. Yarışma, gençlere Hz. Muhammed'in (S.A.V) hayatını öğrenme fırsatı sunarken, dereceye girenlere ödüller verilecek.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Siyer-i Nebi Yarışması için kayıtlar başladı.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Siyer-i Nebi Yarışması için kayıt süreci başladı. Lise öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen yarışma, Türkiye genelinde ve Niğde özelinde dereceye giren öğrencilere para ödülleri sunacak. Yarışmanın amacı, gençlerin Hz. Muhammed’in (S.A.V) hayatını öğrenmelerini teşvik etmek ve dini bilgilerini pekiştirmelerini sağlamak olarak açıklandı.

Kayıtlar 23 Eylül - 10 Kasım 2024 tarihleri arasında alınacak ve sınav 7 Aralık 2024'te yapılacak. Yarışma sonuçları ise 31 Aralık 2024'te açıklanacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Niğde Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber