Sayapark AVM’den Emeklilere Özel İndirim Kampanyası Başladı

Sayapark AVM’den Emeklilere Özel İndirim Kampanyası Başladı

Sayapark AVM, emeklilere özel indirim kampanyası başlattı. 2024 Emekliler Yılı kapsamında, SGK kartı veya resmi evrakla seçili mağazalarda indirimli alışveriş yapılabilecek.

Mersin'de faaliyet gösteren Sayapark Alış Veriş Merkezi, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek alış verişlerde emeklilere özel indirim imkanı sunmaya başladı.

2024 yılının "emekliler yılı" olarak belirlenmesi dolayısıyla Sayapark AVM ile SGK işbirliğinde başlatılan kampanya kapsamında emekliler, AVM bünyesinde seçili mağazalardan indirimli alış veriş yapabilecekler.

SGK emekli kartı veya emekli olduğunu gösteren resmi evrak ile onlarca seçili mağazadaki indirimlerden faydalanabilecek olan emekliler, mağazalar ve indirim hakkında detaylı bilgiyi AVM'nin zemin katta bulunan danışma bankosundan alabilecekler.

İlgili Haberler

Kaynak:Mersin Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber