Niğde İl Emniyet Müdürlüğü, Bilgilendirme Faaliyetlerini Sürdürüyor

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü, Bilgilendirme Faaliyetlerini Sürdürüyor

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşları ve öğrencileri çeşitli konularda bilgilendirmek amacıyla etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü, 7-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirdiği bilgilendirme faaliyetleri kapsamında vatandaşları çeşitli konularda bilinçlendirmeye devam etti. "En İyi Narkotik Polisi Anne ve Narkonokta" projeleri kapsamında 15 etkinlik düzenlenerek, 9 bin 204 vatandaş uyuşturucuyla mücadele konusunda bilgilendirildi.

2024-2025 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi öğrencilerine yönelik SİBERAY farkındalık etkinlikleri düzenleyen ekipler, karşılıksız burs ve hesap kiralama dolandırıcılığı, güçlü şifre kullanımı, mobil bankacılık, sosyal medya bağımlılığı gibi konularda 2 bin 240 öğrenciye bilgilendirme yaptı. Ayrıca, Niğde 4. Gastronomi Festivali'nde açılan stantlarla 2 bin 820 vatandaşa siber güvenlik hakkında farkındalık sağlandı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi öğrencilerine yönelik bilgilendirme faaliyetleri kapsamında 3 bin 400 öğrenciyi terör örgütlerinin olumsuz faaliyetlerine karşı bilgilendirdi. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ise 112 Acil Hattı kullanımı, iletişim yoluyla dolandırıcılık ve sahte para konularında 425 vatandaşa ulaşarak bilgilendirme çalışmalarını tamamladı.

Niğde’de Emniyet Güçlerinden Önleyici Faaliyetler

Niğde’de Emniyet Güçlerinden Önleyici Faaliyetler

Niğde’de Emniyet Güçlerinden Önleyici Faaliyetler

İlgili Haberler

Kaynak:Niğde Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber