Mustafa Kemal Gündoğdu’dan Gümüş Madalya

Mustafa Kemal Gündoğdu’dan Gümüş Madalya

Karamanlı Bisikletçi Mustafa Kemal Gündoğdu'dan Türkiye Kupası’nda Gümüş Madalya

Karaman Bisiklet Takımı sporcularından Mustafa Kemal Gündoğdu, Isparta’da gerçekleştirilen Türkiye Kupası 5. Etap Puanlı Yol Yarışlarında gümüş madalya kazandı. Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun 2024 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Isparta’da düzenlenen yarışa, Karaman ekibi antrenörler Hasan Duman ve Emre Öner’in rehberliğinde 13 sporcu ile katıldı. U17 Erkekler kategorisinde yarışan Mustafa Kemal Gündoğdu, üstün performansıyla ikinci sıraya yerleşerek Karaman’a büyük gurur yaşattı.

Aynı yarışmada, genç erkekler kategorisinde mücadele eden Karamanlı sporcu Enes Aydın ise yol ve zamana karşı yarışlarında altıncı sırada yer aldı. Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, başarı gösteren sporcu ve antrenörleri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber