Konya Karapınar'da Kaçak Kol Saati Operasyonu

Konya Karapınar'da Kaçak Kol Saati Operasyonu

Konya'nın Karapınar ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, 88 adet gümrük kaçağı ve faturasız lüks kol saati ele geçirildi.

Konya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Karapınar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılıkla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. İstihbari bilgiler doğrultusunda, R.U. isimli şahsın Konya'dan Karapınar ilçesine gümrük kaçağı ve faturasız lüks marka kol saatleri getireceği tespit edildi. İlçe girişinde durdurulan R.U.'nun aracında ve üstünde yapılan aramada, farklı markalara ait 88 adet gümrük kaçağı ve faturasız kol saati ele geçirildi.

Gözaltına alınan R.U., çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı. Kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında jandarma ekipleri operasyonlarını sürdürüyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber