Karatay Belediyesi'nin Mobil Uygulaması Zirvede

Karatay Belediyesi'nin Mobil Uygulaması Zirvede

Karatay Belediyesi tarafından geliştirilen "Yanıbaşımda Karatay" mobil uygulaması, 2. Türkiye Bilişim Ödülleri'nde en iyi 3 proje arasında yer aldı.

Konya'da Karatay Belediyesi tarafından geliştirilen "Yanıbaşımda Karatay" adlı akıllı mobil uygulama, Türkiye Bilişim Derneği'nin düzenlediği 2. Türkiye Bilişim Ödülleri'nde en iyi üç proje arasında gösterildi. Dijital dönüşüm sürecine katkıda bulunan projelerin değerlendirildiği bu prestijli organizasyonda, Karatay Belediyesi’nin sunduğu uygulama büyük beğeni topladı. Vatandaşların belediye hizmetlerine kolay erişimini hedefleyen uygulama, özellikle kullanıcı dostu arayüzü ve etkileşimli özellikleriyle ön plana çıkıyor. Karatay Belediyesi adına ödülü, Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Macit teslim aldı.

Uygulama, online vergi ödeme, imar durumu sorgulama gibi işlemlerin yanı sıra, vatandaşların projelerini belediye ile paylaşmalarını sağlayan bir platform da sunuyor. Aynı zamanda, belediyenin yatırımları, sağlık, spor, eğitim ve ulaşım gibi alanlardaki hizmetleri hakkında detaylı bilgilere erişim imkanı sağlıyor. Karatay'ın kültürel ve tarihi zenginliklerinin de tanıtıldığı uygulamada, belediyeye dair duyurular ve gelişmeler anlık olarak takip edilebiliyor.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, uygulamanın vatandaşların işlemlerini büyük ölçüde kolaylaştırdığını belirterek, belediyeye 7 gün 24 saat erişim imkanı sunan bu sistemin ilçeye daha iyi hizmet verme amacını taşıdığını ifade etti. Kılca, ayrıca dijital alanda yapılan çalışmaların ödüllendirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu tür projelerle Karatay halkına hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.

“yanıbaşımda Karatay” Türkiye’nin En İyi Projeleri Arasında

“yanıbaşımda Karatay” Türkiye’nin En İyi Projeleri Arasında

İlgili Haberler

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber