Beyşehir’de “Vatan ve Kahramanlar” Buluşması Gerçekleştirildi

Beyşehir’de “Vatan ve Kahramanlar” Buluşması Gerçekleştirildi

Konya'nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen "Vatan ve Kahramanlar" etkinliğinde, muharip ve malul gaziler lise öğrencileriyle buluşarak kahramanlık hikayelerini paylaştı.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Sosyal Hizmet Merkezi tarafından Ali Akkanat Anadolu Lisesi'nde düzenlenen "Vatan ve Kahramanlar" buluşmasında, Beyşehirli muharip ve malul gaziler, lise öğrencileriyle bir araya geldi. Etkinlikte gaziler, öğrencilerle kahramanlık hikayelerini paylaşırken vatan sevgisi, şehitlik ve gazilik üzerine önemli mesajlar verdi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Beyşehir Temsilcisi gazi Ahmet Taşkın ile Beyşehir Kıbrıs'ta Savaşanlar Derneği Başkanı Gazi Mehmet Gümüşkan, gazilik ve şehitlik kavramları ile bu unvanların taşıdığı kutsal değerler hakkında öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi. Gaziler, yaşadıkları tecrübeleri ve hatıraları gençlerle paylaşırken, öğrencilerin yönelttiği soruları da yanıtladılar.

Etkinliğe, gaziler Mehmet Yıldırır ve Cezmi Baydur’un da katıldığı belirtilirken, gençler gazilerin paylaştığı hikayeler ve verdikleri mesajlardan büyük ilham aldı.

Beyşehir’de “vatan Ve Kahramanlar” Buluşması

Beyşehir’de “vatan Ve Kahramanlar” Buluşması

Beyşehir’de “vatan Ve Kahramanlar” Buluşması

İlgili Haberler

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber