Karaman'da Belediye Çalışmaları

Karaman'da Belediye Çalışmaları

Karaman Belediyesi, Şehir Genelinde Saha Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Karaman Belediyesi, şehir genelinde yürüttüğü saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye ekipleri, Karaman’ın çeşitli noktalarında planlı bir şekilde gerçekleştirdiği çalışmalarla sağlıklı yollar ve konforlu ulaşım hedefini hayata geçiriyor.

Son olarak, Karaman’ın önemli ulaşım noktalarından biri olan İbrahim Ökten Bulvarı’ndan başlayarak, TEKMARSAN ve Yeni Sanayi Sitesi'ni birbirine bağlayan Sanayi Caddesi’nde kapsamlı bir çalışma gerçekleştirildi. Karaman İl Özel İdaresi’nden şehir merkezine doğru gelirken, KYK erkek yurdunun karşısından Sanayi Caddesi ile birleştirilen bağlantı yollarının asfaltlama çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı.

Çalışmalar kapsamında, çift şeritli yol, orta refüj ve kavşak düzenlemeleri de yapılarak, bu yolun özellikle iş araçları başta olmak üzere tüm vatandaşlar için alternatif bir güzergah olması sağlandı. Karaman Belediyesi, bu ve benzeri çalışmalarla şehirdeki ulaşım ağını daha güvenli ve konforlu hale getirmeye devam ediyor.

bel1.jpg

bel2.jpg

bel3.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber