Ev Ve Araca Tüfekle Ateş Eden Şüpheli Tutuklandı

Ev Ve Araca Tüfekle Ateş Eden Şüpheli Tutuklandı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde ev ile önündeki araca tüfekle ateş açıp kaçan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde ev ile önündeki araca tüfekle ateş açıp kaçan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 10 Şubat gece saatlerinde Esentepe Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kimliği belirsiz şahıs, bir eve ve evin önünde bulunan araca tüfekle ateş açıp, kayıplara karıştı. Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar vermesi üzerine, olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olayın yaşandığı sokağı güvenlik çemberiyle çeviren polis, çevrede geniş çaplı inceleme yaptı. Kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlatan Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını tek tek inceledi. Yapılan çalışmalar sonucunda saldırıyı yapan kişinin T.K. olduğunu tespit edildi. Polis ekipleri, saldırganı yakalayıp gözaltına aldı. karakoldaki işlemlerinin ardından Gazipaşa Adliyesi'ne sevk edilen T.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ev Ve Araca Tüfekle Ateş Eden Şüpheli Tutuklandı

Ev Ve Araca Tüfekle Ateş Eden Şüpheli Tutuklandı

Ev Ve Araca Tüfekle Ateş Eden Şüpheli Tutuklandı

Ev Ve Araca Tüfekle Ateş Eden Şüpheli Tutuklandı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber