Aksaray’da Trafik Kazasından Acı Haber

Aksaray’da Trafik Kazasından Acı Haber

Aksaray - Ankara Karayolu Topakkaya beldesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 50 yaşındaki Ramazan Hüyük hayatını kaybetti.

Aksaray'da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Trafik kazası, saat 07.30 sıralarında Aksaray - Ankara Karayolu Topakkaya beldesi mevkiinde yaşandı. T.D. (36) yönetimindeki 63 F 0945 plakalı minibüs, Ramazan Hüyük’ün (50) kullandığı 68 KP 279 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da hurdaya döndü.

Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemelerde, otomobil sürücüsü Ramazan Hüyük'ün olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi. Jandarma ekipleri kaza bölgesinde güvenlik önlemleri alırken, minibüs sürücüsü T.D. gözaltına alındı.

Kazayla ilgili olarak Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Aksaray’da Trafik Kazası: 1 Ölü

Aksaray’da Trafik Kazası: 1 Ölü

Aksaray’da Trafik Kazası: 1 Ölü

İlgili Haberler

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber