Aksaray’da Kaçak Kazı Yapan 2 Kişi Suçüstü Yakalandı

Aksaray’da Kaçak Kazı Yapan 2 Kişi Suçüstü Yakalandı

Aksaray’ın Ortaköy ilçesinde kaçak kazı yaparak define arayan 2 kişi, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla suçüstü yakalandı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ortaköy ilçesinde kaçak kazı yaparak define arayan 2 kişinin ihbarını aldı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde başlatılan takip sonucunda, jandarma ekipleri kazının yapıldığı bölgeyi tespit etti. Bir süre teknik ve fiziksel takip yapıldıktan sonra harekete geçen jandarma, operasyon düzenleyerek 2 şahsı kaçak kazı yaparken suçüstü yakaladı.

Olay yerinde yapılan aramada bir adet görüntülü detektör ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında tahkikat başlatıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber