Aksaray'da Kaçak Cep Telefonu Operasyonu

Aksaray'da Kaçak Cep Telefonu Operasyonu

Aksaray'da kaçak cep telefonu satışı yapılan bir iş yerine düzenlenen operasyonda 11 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi, iş yeri sahibi gözaltına alındı.

Aksaray'da cep telefonu satışı yapılan bir iş yerine operasyon düzenleyen polis, 11 adet kaçak cep telefonu ele geçirdi.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, bir iş yerinde kaçak cep telefonu satışı yapıldığı bilgisi üzerine operasyon düzenledi. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, iş yeri sahibi M.C. (24) gözaltına alındı. İş yerinde yapılan aramada 11 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi. Gözaltına alınan M.C. hakkında 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan işlem başlatıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber