Vincenzo Montella, Kayserispor-Beşiktaş Maçı İçin Kayseri'de

Vincenzo Montella, Kayserispor-Beşiktaş Maçı İçin Kayseri'de

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, yarın oynanacak Kayserispor-Beşiktaş maçı öncesi Kayserispor'u ziyaret etti ve teknik direktör Burak Yılmaz ile takımın durumunu değerlendirdi.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında oynanacak olan Kayserispor-Beşiktaş maçı için Kayseri'ye geldi. Montella'yı Kayseri'de Türkiye Futbol Federasyonu Kayseri Bölge Müdürü Mutlu Önal karşıladı. Ziyareti sırasında Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz ve kulüp yetkilileriyle görüşen Montella, takımın son antrenmanını da izledi.

Kayserispor'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Montella'nın Burak Yılmaz ile takımın hedefleri ve oyuncular hakkında detaylı bilgiler aldığı, futbolcuların Milli Takım için hazır olduğunu belirttiği aktarıldı. Burak Yılmaz ise Montella'ya UEFA Uluslar Ligi ve 2026 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde başarılar diledi.

Vincenzo Montella, Kayseri’de

Vincenzo Montella, Kayseri’de

Vincenzo Montella, Kayseri’de

İlgili Haberler

Kaynak:Kayseri Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber