Ünlü Sanatçı Kenan Işık'tan Acı Haber

Ünlü Sanatçı Kenan Işık'tan Acı Haber

Beyin Kanaması Sonucu Komada Olan Kenan Işık Hayatını Kaybetti.

Tiyatro sanatçısı ve sunucu olan Kenan Işık, 76 yaşında hayatını kaybetti. Beyin kanaması nedeniyle 10 yıldır komada olan ünlü oyuncu, sanat dünyasında derin izler bırakarak aramızdan ayrıldı.

Kenan Işık Kimdir?

Kenan Işık, 1947 yılında Malatya'da doğdu. Eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Kenan Işık 1972 yılında Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde sanatçılık kariyerine başladı. Yetenekleri ve çalışmalarıyla öne çıkan Işık, Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği görevini de üstlendi. Tiyatro alanında birçok oyun yazan ve yöneten Kenan Işık, sanat dünyasında saygın bir isim olarak tanındı.

Kenan Işık, 21 Mart 2014 tarihinde spor yaptıktan sonra saunada fenalaştı ve dengesini kaybederek başını yere çarptı. Bilinci kapalı olarak hastaneye kaldırılan Kenan Işık, beyin kanaması geçirdi ve komaya girdi. Bu zorlu ve uzun sürecin ardından, 10 yıl boyunca komada kalan Kenan Işık, 76 yaşında hayata veda etti.

İlgili Haberler

Kaynak:Mersin Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber