Ülkü Ocakları Karaman İl Başkanlığı’ndan Aşure İkramı

Ülkü Ocakları Karaman İl Başkanlığı’ndan Aşure İkramı

Ülkü Ocakları Karaman İl Başkanlığı, 31 Temmuz 2024 tarihinde düzenlediği aşure ikramı etkinliğine katılan tüm hemşerilerine teşekkürlerini sundu.

Ülkü Ocakları Karaman İl Başkanı Yusuf İslam Coşgun, Muharrem Ayı’nın manevi atmosferinde gerçekleşen etkinlikte birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birinin yaşandığını ifade etti.

Coşgun, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, “Muharrem Ayı’nın birlik ve beraberliğimizi pekiştiren manevi atmosferinde bir araya gelmek bizleri onurlandırdı. Aşuremizi paylaşarak, birlik ve beraberliğimizin en güzel örneklerinden birini daha yaşadık. Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm gönüldaşlarımıza, emeği geçen tüm kardeşlerimize minnettarız,” dedi.

İl Başkanı, ayrıca Muharrem Ayı’nın bereketi ve huzurunun tüm hanelere dolmasını dileyerek, “Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni eder, Muharrem Ayı’nın maneviyatını yüreklerimizde hissettiğimiz bu güzel günlerin devamını dileriz. Katılım sağlayan tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ederiz,” ifadelerini kullandı.

Ülkü Ocakları Karaman İl Başkanlığı, düzenlenen etkinlikle toplumda birlik ve dayanışma ruhunu pekiştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

e023854a-60c3-4c14-ba15-82c73b8208e9.jpeg

2e55b9ca-38ec-431a-bc83-50f0b6caa0c3.jpeg

75b403e9-bc85-49c6-9659-0e77edd34457.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber