Tarsus'ta Yolcu Otobüsü Tıra Çarptı: 4 Yaralı

Tarsus'ta Yolcu Otobüsü Tıra Çarptı: 4 Yaralı

Tarsus'ta bir yolcu otobüsü tıra arkadan çarptı, kazada 4 kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen ekipler yaralıları kurtararak hastaneye kaldırdı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde, Tarsus-Pozantı istikametinde meydana gelen kazada bir yolcu otobüsü tıra arkadan çarptı ve 4 kişi yaralandı. Gece saatlerinde Karakütük ile Damlama Bölgesi arasında gerçekleşen kazada, 27 AZJ 035 plakalı otobüs, bilinmeyen bir sebeple aynı yönde ilerleyen tıra çarptı.

Kaza sonucu otobüsün sürücüsü M.G. araçta sıkışarak yaralandı. Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve Acil 112 ekipleri, sürücüyü sıkıştığı yerden çıkararak hastaneye sevk etti. Ayrıca, otobüs muavini H.B. ve yolcular D.Z. ile S.A. da yaralanarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Kaynak:Mersin Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber