Seyitgazi’de Gaziler Günü Kutlandı

Seyitgazi’de Gaziler Günü Kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü Seyitgazi'de düzenlenen törenle kutlandı. Gazileri misafir eden Seyitgazi Kaymakamı Recep Ali Çolak; "Bu toprakları vatan kılan kahramanlarımızın...

19 Eylül Gaziler Günü Seyitgazi'de düzenlenen törenle kutlandı. Gazileri misafir eden Seyitgazi Kaymakamı Recep Ali Çolak; "Bu toprakları vatan kılan kahramanlarımızın Gaziler Günü'nü kutluyorum" açıklamasında bulundu.

19 Eylül Gaziler Günü, Seyitgazi Atatürk Meydanı'nda Seyitgazi Kaymakamı Recep Ali Çolak ve Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe'nin Atatürk Anıtı'na çelenk koyarak, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Gazi ve şehit yakınlarını, Seyitgazi Kaymakamı Recep Ali Çolak ve Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe Seyit Battal Gazi Külliyesi Seyir Terasında misafir etti. Seyitgazi Kaymakamlığının öncülüğündeki ev sahipliğindeki programa Seyitgazi Kaymakamı Recep Ali Çolak ve Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, gaziler, şehit aileleri ve kurum amirleri katıldı.

Seyitgazi’de Gaziler Günü Kutlandı

Seyitgazi’de Gaziler Günü Kutlandı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber