Yurder Şahin Oyunu Kullandı

Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin oyunu; Refika Küçükçalık Ortaokulu'ndaki 2250 nolu sandıkta kullandı.

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin oyunu kullandı.

Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin oyunu; Refika Küçükçalık Ortaokulu'ndaki 2250 nolu sandıkta kullandı. Oy verme işleminin ardından açıklamalarda bulunan Şahin, seçim sonucunda kazananın Kayseri olacağını ifade ederek; "Vatana ve millete hayırlı olsun. Uzuyn çalışmalarımız sonucunda projelerimizi anlattık, halkımıza ulaştık, onlar bize ulaştı. Tempolu bir çalışma süreci sonunda artık söz milletin. Halkımız en doğru kararı verecektir. Memleketimiz için hayırlısı ne ise o olsun. Huzur içerisinde çalışmalar yürüttük ve yine huzur içerisinde seçimi tamamlarsak bundan güzeli yok. Kazanan Kayseri olacaktır" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Kösedağ’dan O Uygulamaya Tepki
Varol: "çanakkale; Vatan Ve Millet Sevgisinin, Birlik Ve Beraberlik Ruhunun, İnancın Ve Azmin, Taktik Ve Dehanın Zaferidir"
Özdemir: "türkiye, Cumhuriyeti’nin İkinci Yüzyılında Artık Küresel Seviyede Her Gelişmeye Yön Verebilecek Kudret Ve Güce Sahip O
Melikgazi’nin Antika Pazarı’na Yoğun İlgi
Sivassporlu Futbolcu Yiğit Efe Şahin Ameliyat Oldu