Yeşilay Karaman Şubesinden Ziyaret

Yeşilay Karaman Şube Başkanı İhsan Duru ve beraberindeki YEDAM personelini Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık'ı ziyaret etti.

Yeşilay Karaman Şubesinden Ziyaret

Kısa adı YEDAM olan Yeşilay Danışma Merkezinde görev yapan psikolog ve sosyal hizmet uzmanlarının da hazır bulunduğu ziyarette YEDAM tarafından bağımlılıkla mücadele noktasında uzman personelin katılımlarıyla alkol, tütün, madde ve internet gibi her türlü bağımlılık konusunda sorun yaşayan vatandaşlarımıza ücretsiz psikolojik ve sosyal destek sağlanarak vatandaşlarımızın yeniden topluma kazandırılması noktasında çalışmalar yürütüldüğü ifade edildi.

Bağımlılıkla mücadele noktasında gerçekleştirilecek proje ve çalışmalar konusunun da istişare edildiği ziyarette konuklarıyla YEDAM’ın kuruluş amacı ve hedef kitlesi hakkında bir süre sohbet eden Vali Işık, bağımlıkla mücadele noktasında Karaman'da böyle bir merkezin faaliyet göstermesinden dolayı Yeşilay Şube Başkanı İhsan Duru ve beraberindeki YEDAM personeline teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

dsc-8999.jpg

Karaman Haberleri

Karaman’da Aranan 28 Kişi Yakalandı, 6’sı Tutuklandı
Karaman'da Yürekleri Dağlayan Kaza: 6 Yaşındaki Selin Hayatını Kaybetti
Karaman’da Geçiş Hakkı İhlali Kaza Getirdi: 2 Yaralı
Karaman Halk Eğitimi Merkezi’nden Gönüllere Dokunan Program
Minik Öğrenciler Karaman'ın Kültürel Değerlerini Tanıttı