Vali Çelik Belde Ve Köylerde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

İlçe, belde, köy ve mahalle ziyaretleri çerçevesinde Bor ilçesine bağlı Halaç ve Kılavuz ile Çiftlik ilçesine bağlı Kula köyünü ziyaret eden Vali...

Niğde Valisi Cahit Çelik'in belde ve köy ziyaretleri devam ediyor.

İlçe, belde, köy ve mahalle ziyaretleri çerçevesinde Bor ilçesine bağlı Halaç ve Kılavuz ile Çiftlik ilçesine bağlı Kula köyünü ziyaret eden Vali Çelik vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Belde ve köy ziyaretlerinde yapılan yatırımlar ve kamu hizmetleri hakkında bilgi alan Vali Çelik , yerinde yaptığı incelemeler sonucunda kurum müdürleriyle değerlendirmelerde bulundu.

Yaptığı ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelip kamu hizmetleri ve talepleri yerinde inceleyen Vali Cahit Çelik, vatandaşların ilettikleri sorun, talep ve görüşleri tek tek dinledi sorunların ivedilikle çözülmesi konusunda ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

Vali Çelik'e yaptığı köy ve kasaba ziyaretlerinde İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, İl Jandarma Komutanı Albay Gürol Okyar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol ve DSİ Şube Müdürü Ahmet Elbasan eşlik etti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi'nde Yeni Bölümler Açıldı
ATV Sürücüsü Niğde'de Trafiği Tehlikeye Attı
Niğde'de Aday Öğrencilere Rehberlik: Tercih ve Tanıtım Etkinliği

Niğde Haberleri

Niğde’nin Jeotermal Potansiyeli İle Topraksız Tarım Üretimi
Vali Çelik 19 Ekim Muhtarlar Günü Nedeniyle Mesaj Yayınladı
Vali Çelik’ten Okullara Ziyaret
Niğde Valiliği Zirai Don Uyarısı Yaptı
Niğde’de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Tutuklama