Usta Fotoğrafçı İlyas Göçmen, Karamanlı Fotoğraf Severlerle Buluştu

Usta fotoğrafçı İlyas Göçmen ve oyuncu, fotoğraf sanatçısı Barış Kerim Cesur, Karaman Belediyesi’nin davetlisi olarak Larende Fotoğraf Derneği’nde Karamanlı fotoğraf severlerle bir söyleşi gerçekleştirdi.

Cumhuriyet tarihinin önemli 100 fotoğrafçısı arasında yer alan usta fotoğraf sanatçısı İlyas Göçmen, Karaman Belediyesi’nin davetlisi olarak Larende Fotoğraf Derneği’nde Karamanlı fotoğraf severlerle bir araya geldi. 16 Eylül 2024 Pazartesi günü gerçekleşen “Fotoğraf ve Sanat Söyleşisi” programında Göçmen, 58 yıldır aralıksız katıldığı Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nden ve altın kemer ödüllerinden bahsederek deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

Programa, Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Hüsamettin Aslan, dernek üyeleri ve çok sayıda fotoğraf meraklısı katıldı. Söyleşide, oyuncu ve fotoğraf sanatçısı Barış Kerim Cesur da bir sunum yaptı. Etkinlik, Larende Fotoğraf Derneği yönetimi tarafından takdim edilen onurluk ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Kültür Ve Turizm Bakanı Ersoy Karaman’da
Karaman’a 200 Yataklı Ek Hastane Binası İnşaatı Başladı
Karaman'daki Trafik Kazasından Acı Haber

Karaman Haberleri

Hafif Ticari Aracın Çarptığı Üniversite Öğrencisi Ağır Yaralandı
Kültür Ve Turizm Bakanı Ersoy Karaman’da
Karaman’a 200 Yataklı Ek Hastane Binası İnşaatı Başladı
Karaman'daki Trafik Kazasından Acı Haber
Karaman SMMM Odası’ndan Ahi Evran Lisesi’ne Ziyaret