Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı İlker Astarcı’dan Esogü’ye Ziyaret

Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı İlker Astarcı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof.

Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı İlker Astarcı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak'a makamında bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette ESOGÜ Uluslararası İlişkiler Birimi Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Mahmut Sami İşlek de bulundu. Gerçekleşen ziyarette Erasmus+ Programı çerçevesinde ESOGÜ'de yürütülmekte olan projeler değerlendirilirken, özellikle son 4 yıl içinde ESOGÜ'ye KA1 (KA131, KA171), KA2, Avrupa Dayanışma Programı dahilinde tahsis edilmiş olan bütçenin kullanım oranının yüksek olduğuna ve bu projelerden yararlanan öğrenci ve personel sayılarındaki artışa dikkat çekildi. İlker Astarcı ESOGÜ'de bu çerçevede yapılan çalışmalar ve projelerin yürütülme süreçlerinin olumlu sonuçlarından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Eskişehir Haberleri

Vali Aksoy’dan Ankara’daki Saldırıyla İlgili Taziye Mesajı
İş Aramak İçin Evinden Ayrılan Adam 2 Gündür Kayıp
Minik Yürekler Cumhuriyet Coşkusunu Yaşadı
Vali Aksoy Ve Başkan Kesikbaş Samsun’da
Sezer Keklikci’nin Öldürülmesiyle İlgili Görülen Dava Ertelendi