Traktörün Altından Kalan Emekli Öğretmen Hayatını Kaybetti

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde tarlasından döndüğü sırada kullandığı traktörden düşüp altında kalan emekli öğretmen yaşamını yitirdi.

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde tarlasından döndüğü sırada kullandığı traktörden düşüp altında kalan emekli öğretmen yaşamını yitirdi.

Kaza, Akyar Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. Tarlasında çalıştıktan sonra dönüş yoluna geçen emekli öğretmen Ahmet Sarı, bilinmeyen bir nedenden ötürü kullandığı traktörden düşerek aracın altında kaldı. İhbarın ardından olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından traktör altından çıkartılan Sarı'nın yapılan kontrolünde hayatını kaybettiği belirlendi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da Geri Dönüşüm Kamyonundaki Atıklar Alev Aldı, Dumanlar Sürücülere Zor Anlar Yaşattı
Antalya’da "şafak07" Huzur Operasyonu
Kontrolden Çıkan Otomobil Ağaca Çarptı: 1 Yaralı
Ümit Uysal’dan Milli Melek Yatırımcı Portföyü Önerisi
Cinayete Kurban Giden İşitme Engelli Nihal’in İlk Duruşması Görüldü