Teı, Türkiye’nin Millî Güçleriyle Saha Expo 2024’te

Havacılık motorlarında Türkiye'nin lider şirketi TEI, 22-26 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek SAHA EXPO 2024'te millî motorlarıyla...

Havacılık motorlarında Türkiye'nin lider şirketi TEI, 22-26 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek SAHA EXPO 2024'te millî motorlarıyla yer alacak.

Türkiye'nin en büyük savunma sanayi etkinliklerinden biri olan SAHA EXPO'da TEI, Türkiye'nin millî güçlerini sergileyecek. Fuarda Türkiye'nin havacılık motorları alanında geldiği noktayı gösterecek ve faaliyet alanlarındaki çalışmalarını anlatacak olan TEI, küresel havacılık sektörüne hizmetlerini ve ürünlerini de sunarak yeni iş birliği fırsatlarını değerlendirecek.

Fuar kapsamında Türkiye'nin ilk millî helikopter motoru TEI-TS1400, irtifa kabiliyeti ve uçuş süresiyle rekorlar sahibi Türkiye'nin ilk millî turbodizel havacılık motoru TEI-PD170, Türkiye'nin ilk uçak motoru TEI-TF6000, Türkiye'nin en güçlü turbofan motoru TEI-TF10000; TEI standında sergilenecek. TEI ayrıca fuarda, havacılık motorlarında kullanılan süper alaşım ve ileri teknoloji metallerde sahip olduğu kabiliyetleri ziyaretçilerle buluşturacak.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Eskişehir Haberleri

Eskişehir Astronomi Günleri’nde Çocuklar Gökyüzünü Keşfetti
Tepebaşı’nda Futbol Turnuvası Başladı
Kaymakam Batuhan Bayrak’tan Veda Ziyareti
Hobi Bahçeleri İçin Yıkım Kararları Devam Ediyor
121 Çocuğun Dilenen Elleri Şimdi Kalem Tutuyor