Tarsus'ta Sulama Kanalına Düşen İnek İtfaiye Tarafından Kurtarıldı

Mersin'in Tarsus ilçesinde sulama kanalına düşen bir inek, Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından başarılı bir şekilde kurtarıldı.

Tarsus'ta Sulama Kanalına Düşen İnek İtfaiye Tarafından Kurtarıldı

Mersin’in Tarsus ilçesi Mahmutağa Mahallesi’nde Hasan D. adlı çiftçiye ait bir inek, sulama kanalına düştü. İneğin kendi başına çıkamaması üzerine köylüler yardım etmeye çalıştı. Boynuna ve ayaklarına ip bağlanarak traktörle çekilmek istenen inek, köylülerin tüm çabalarına rağmen sudan çıkarılamadı.

Köylüler, ineği kurtaramayınca Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinden yardım talep etti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hızlı bir şekilde ineği kanaldan kurtararak sahibine teslim etti. İnek, sağlık durumu kontrol edildikten sonra sahibine geri verildi.

İlgili Haberler

Büyükşehir Belediyesi Mersin’e Okumaya Gelen Öğrencilere Kucak Açıyor Büyükşehir Belediyesi Mersin’e Okumaya Gelen Öğrencilere Kucak Açıyor
Mersinli Yörük Çocukları TEKNOFEST'te Mersinli Yörük Çocukları TEKNOFEST'te
Mersin'de Kent Orkestrası'ndan 90'lar Türkçe Pop Nostaljisi Mersin'de Kent Orkestrası'ndan 90'lar Türkçe Pop Nostaljisi

Mersin Haberleri

Hırsızlıktan 27 Yıl Ceza Aldı, Terörle Mücadele Ekibine Yakalandı
Motosikletin Önünü Kaldırdı, 41 Bin Tl Ceza Yedi
Otomobil Çocuğun Bindiği Akülü Araca Çarptı: O Anlar Kamerada
Düdüklü Tencere Patladı, Lokanta Çalışanı Saniyelerle Kurtuldu: O Anlar Kamerada
Powerbank Alev Aldı, Çalışan Aracı Yanmaktan Kurtardı